Teknoloji

Mart ayının ilk haftasında çıkacak PC oyunları: 1-7 Mart 2023

 
Her ay olduğu gibi Mart ayında da birçok aktivite bizleri bekliyor. Aksiyon oyunlarından simülasyon oyunlarına, platform bazında strateji yapımlarına kadar pek çok içerik mart ayının ilk haftasında karşımıza çıkacak. Mart ayının ilk haftasında mevcut olan oyunlar arasında Wo Long: Fallen Dynasty, Outlanders ve daha fazlası yer alıyor.
 
Listemizde şubat ayında PC platformuna çıkacak oyunları ele alıyoruz. Listelenen oyunların ortasında konsollara çıkacak yapımlar da yer alıyor.
 
– Wo Long: Fallen Dynasty (3 Mart: rol yapma)
 
 
KOEI TECMO GAMES tarafından geliştirilen ve grup tarafından yayınlanan rol yapma, ruh benzeri aksiyon macera oyunu Wo Long: Fallen Dynasty 3 Mart’ta geliyor. Nioh’un geliştiricileri Team Ninja tarafından sunulacak olan bu yapım oyunu, bizi yeni bir maceraya çıkarıyor. Oyunda üç farklı hanedan bulunuyor ve bu hanedanlar düşmek üzere. Bu vesileyle birbirleriyle mücadele eden bu hanedanların ortasında bir kaos yaşanıyor ve bu durumdan hem diplomatlar hem de halk büyük ölçüde etkileniyor ve bu duruma karşı çıkmak tamamen bizim görevimiz.
Wo Long: Fallen Dynasty, Çin’de geçen karanlık bir fantezi aksiyon rol yapma oyunudur. Oyuncular olarak içimizdeki gücü ortaya çıkarmaya ve hem iblislere hem de düşman askerlerine karşı hayatta kalmaya çalışıyoruz. Tüm bu yeteneklere sahip bir milis askerini kontrol ettiğimiz bu oyunda çeşitli silahlar ve büyüler kullanabiliyoruz. Farklı bir dövüş sistemi içeren bu oyun, hızlı bir aksiyon mekaniğine sahip. Oyuncular olarak, savaşta kendimize yardımcı olmaları için çeşitli yaratıkları çağırabilir ve onları düşmanların üzerine salabiliriz. Hikaye, bir askerin kaotik bir dünyada hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.
 
 
 
Souls benzeri bir yapıya sahip olan bu oyun bizleri güçlü bir maceraya davet ediyor. Oyunda her türlü düşman ve tehlike var. Çin dövüş sanatlarından ilham alan bu oyunda kılıçlarımızı savurabilir, karşımıza çıkan düşman askerlerini yenebilir ve bu dünyadaki kaosa son vermeye çalışabiliriz.
Rol yapma ve aksiyon ögelerinin yer aldığı bu oyun Çin ülkesinde geçmektedir. Bu ülkede hanedanlar birbirine düşmek üzere. Güç istikrarının bozulmaya başladığı bu dünyada biz de bunun sorumluluğunu almaya çalışıyoruz. Karanlık bir atmosfere sahip bu fantezi dünyasında karşımıza çıkan düşmanları farklı stratejilerle ortadan kaldırabilir ve kendimize bir saldırı tarzı belirleyebiliriz. Oyun bu konuda bize çok fazla özgürlük sunuyor.
Atmosferi ve aksiyon ve dövüş sekanslarıyla öne çıkmaya çalışan bu oyunda öncelikli amacımız karşımıza çıkan ölümcül düşmanları ve iblisleri yenmektir. Bu dünyaya musallat olan iblisler, her bir hanedan için bir tehdit oluşturuyor. Bu nedenle bu oyundan daha önce görülmemiş dövüş mekaniklerinin olduğu belirtiliyor. Oyunda bir de moral sistemi bulunuyor, bu moral sistemi sayesinde ne kadar moralimiz olursa o kadar güçlü ve etkili olabiliyoruz.
 
 
Oyundaki dövüş sanatları yukarıda belirttiğim gibi Çin’den değil. Çin dövüş sanatlarını ve kılıç sanatını yansıtmayı amaçlayan bu oyunda hem saldırı hem de savunma mekaniği bulunuyor. Bu mekanikler sayesinde düşmanlara ağır atak ya da çevik saldırılar yapabiliyor, düşmanlardan gelen akınlara karşı kendimizi savunabiliyor ve soldan sağa hızlı hareketler yaparak saldırılardan kaçabiliyoruz.
 
Saldırı ve savunma mekaniklerinin yer aldığı bu oyunda kıyasıya bir mücadele bizleri bekliyor. Çıkacağımız bu büyük macerada asıl amacımız gerçek bir kılıç ustası olabilmektir. Bu oyunda hem yeteneklerimizi geliştirmek hem de kılıçta ustalaşmak için uzun zaman harcamak gerekiyor. Bu nedenle hem kendimizi hem de karakterimizi güçlendirmek için her zaman düşmanlara karşı durmak ve kılıcımızı kesmek gerekir.
Oyunda birçok farklı kılıç türü mevcuttur.
 
 
Oyunda çeşitli kılıç türleri bizlere sunuluyor. Çok çeşitli silahlar arasından seçim yapabiliriz ve bu seçimi kendimiz seçebiliriz. Oyunda düşmanları yenmek ve yok etmek için kendi stratejimizi belirleyebiliyor ve buna göre silah türümüzü belirleyebiliyoruz. Örneğin, tek kılıçtan çift kılıca kadar çok çeşitli silahlar arasından seçim yapabilir ve birçok dövüş sanatında ustalaşabiliriz. Oyunda aslında hangi dövüş sanatlarında usta olduğumuza odaklanabiliyoruz. Dolayısıyla oyun bize bu konuda özgürlük sunuyor.
Wo Long: Fallen Dynasty’de silah ve kılıçların yanı sıra bir de sihir sistemi bulunuyor. Bu mistik savaş sistemi sayesinde daha fazla baskın yaparak düşmanları etkisiz hale getirebiliyoruz. Sihir sistemi ateş, buz ve daha fazlasını içerir. Dolayısıyla bu saldırıları gerçekleştirerek düşmanların karşısına daha etkili bir şekilde çıkabilir ve onları kolayca yenebiliriz. Elementlerin gücünden yararlanacağımız bu kılıç dövüşü oyununda sihirde ustalaşmaya ve kılıç ustalığı sanatında güçlenmeye çalışıyoruz.
 
 
Tek oyunculu bir yapı sunan bu oyunda arka planda bize bir hikaye anlatılıyor. Bu hikaye temelde bize orta sahneler ve farklı karakterlerle girdiğimiz diyaloglar üzerinden anlatılıyor. Oyunda geniş bir dünya bizi bekliyor ve bu dünyada farklı iblisler ve işverenlerle mücadele ediyoruz. Oyunda bu dünyaya musallat olan iblisleri yenmeye ve dövüş sanatlarında ustalaşmaya çalışıyoruz. Bu düşman türlerinin ortasında devasa timsahlar, devasa kurtlar ve dahası olmak üzere farklı düşman türleri karşımıza çıkıyor. Onları yenmek için kılıcımızı kullanabilir ve onları kesebiliriz.
Wo Long: Fallen Dynasty’de olağan düşmanlara ek olarak patron – işveren savaşları da var. Bu işveren savaşları, normal düşmanlara karşı daha güçlü ve daha aksiyon dolu. Oyunda bu işverenlere veya düşmanlara karşı farklı bitirici vuruşlar, kombolar ve daha fazlasını yapabiliriz. Oyunda bir düşmanı isabetli bir şekilde üsse atabiliyor, onun üzerine hızlı sıçrayışlar yapabiliyor ve onu havada vurabiliyoruz. Sonra yere atabiliriz. Bu tip farklı dövüş mekanikleri de oyunda yer alıyor. Hızlı aksiyon ve dövüş sisteminin olduğu bu oyunda biz de kendimize has bir saldırı stili benimsiyor ve ona göre saldırıyoruz.
Çeşitli zırh özelleştirmeleri
 
 
Oyunda kullanabileceğiniz ve karakterimizi özelleştirebileceğiniz çeşitli zırhlar da bulunuyor. Bu zırh setleri sayesinde karakterimizi daha iyi görebilir ve farklı modeller deneyebiliriz. Oyunda bir düşmanla karşılaştıktan sonra düşmanın üzerinden atlayabiliyor, ani baskınlar yapabiliyor ve düşman saldırılarından büyüler yapabiliyoruz. Oyundaki büyü sistemi sayesinde kendimizle ilgili çeşitli saldırılar yapabiliyoruz, kılıcımızı alevle süsleyebiliyoruz ve bu alevli kılıcı düşmanlara karşı kullanıp onları yakabiliyoruz.
Bu kapsamlı rol yapma oyununda harika bir macera bizi bekliyor. Öte yandan oyunun Steam sayfası şu anda açık. Ayrıca ön siparişler açık. Oyunun standart versiyonu 599 TL’den, dijital Deluxe versiyonu ise 848 TL’den satışa sunuluyor. Dilerseniz hemen ön sipariş verebilir ve oyunun çıktığı gün kütüphanenize ekleyebilirsiniz. Ayrıca oyunu bekliyor ve çıktığı gün haberdar olmak istiyorsanız Steam platformunda istek listenize ekleyebilir, çıktığı gün bildirim alabilirsiniz.
 
 
Tek oyunculu bir yapıya sahip olan bu oyun toplamda 11 dili desteklemektedir. Desteklenen diller arasında İngilizce, Fransızca, İtalyanca, Almanca, İspanyolca, Portekizce, Rusça, Çince, Japonca ve Korece bulunmaktadır. Souls benzeri bu yapımda çetin bir macera bizi bekliyor olacak.
 
– Kavun Yolculuğu: Acı-tatlı Anılar (7 Mart: macera)
 
 
Froach Club, Poppy Works tarafından geliştirilen ve Poppy Works, XSEED Games tarafından yayınlanan kolay bir arcade macera oyunu Melon Journey: Bittersweet Memories, 7 Mart’ta geliyor. Piksel grafiklere sahip bu keşif macera oyununda bize küçük bir hikaye anlatılıyor. arkaplan. Bu hikaye kapsamında çeşitli sırları ve gizemleri ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Geliştirici gruba göre oyun, bizlere 5 saatlik bir oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Ana görevlerin yanı sıra isteğe bağlı yan görevler de bulunuyor. Çizgi sanatı tarzındaki bu yapımda çevreyi keşfedebilir, karakterlerle tanışabilir ve çeşitli sırları açığa çıkarabiliriz.
Oyunda arka planda illegal bir olay oluyor, bu olayı ortaya çıkarmak için farklı bölgelere ilerleyip burada şüpheli karakter ve kişilerle konuşabiliyoruz. Bunları hem olayı aydınlatmak hem de perde arkasındaki sırrı ortaya çıkarmak için yapmamız gerekiyor. Arka planda 50’den fazla film müziğinin yer aldığı bu yapımda kayıp bir dostu arıyoruz.
 
 
Kayıp arkadaşımızı ararken bulunduğumuz kasabayı keşfediyor, buradaki kişilerle konuşuyor, ilerliyor ve bu kasabayı keşfediyoruz. Aynı zamanda şüpheli gördüğümüz kişilerle konuşabiliyor ve diyalog kurabiliyoruz. Girdiğimiz bu diyaloglar sayesinde arka planda kabahat ve yolsuzluğun karanlık meseline adım atabiliyoruz.
Oyunda yeşil bir renk paleti seçilmiştir. Piksel grafikler bu yeşil renk paleti ile birlikte karşımıza çıkıyor. Melon Journey: Bittersweet Memories oyununda yine farklı karakterlerle konuşup etkileşim kurabiliyoruz. Kontrol ettiğimiz karakter kadın karakter olarak karşımıza çıkıyor. Bu karaktere fonda çeşitli müzikler eşlik ediyor, bu müziklerle farklı bölgelere gidebiliyor, kasabanın çevresini keşfedebiliyor ve çeşitli diyaloglar kurabiliyoruz. Animasyonlu arka planlara ve karakterlere sahip bu oyun, üstten görüş kamerası perspektifine sahiptir. Kasabayı istediğimiz gibi gezebilir, farklı bölgelere gidebilir ve buradaki ortamlara adım atabiliriz.
 
 
Oyunda bir de sabah ve akşam döngüsü var. Bu döngü sayesinde oyunda zamanın tekrar geçtiğini anlayabiliyor ve daha iyi bir deneyim yaşayabiliyoruz. Oyunda gittiğimiz her bölgede farklı yapılar, binalar ve karakterler bulunuyor. Bir nevi nostalji türü olan bu macera oyununda bir çok karakter ile konuşup, onlarla etkileşime geçebiliyor ve maceramıza kaldığımız yerden devam edebiliyoruz.
Çeşitli maceralara atıldığımız ve çeşitli bölgelere adım attığımız bu oyunda farklı yapılara, farklı karakterlere ve aktif bir yapıya sahip bölgeler bulunuyor. Örneğin bir bölgeye girdiğimizde arka planda hareket eden bir trenin yanı sıra onu bekleyen karakterleri görebiliriz. Canlı bir kasabayı bize aktarmaya çalışılıyor. Eski zamanları anımsatan bu yapımın bizlere nostaljik bir deneyim yaşatmayı amaçladığını söyleyebilirim.
 
 
Hem nostalji yaşamak hem de bu tarz macera oyunu oynamak isteyenler için Melon Journey: Bittersweet Memories oldukça ideal bir seçim olabilir. 7 Mart’ta PC platformuna gelecek olan bu yapımın şu an Steam sayfası açık. Dilerseniz Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve oyunun çıktığı gün bildirim alabilirsiniz.
 
– Hotel Renovator (7 Mart: simülasyon, yönetim, bina)
 
 
Two Horizons tarafından geliştirilen ve Focus Entertainment tarafından yayınlanan bir simülasyon, yönetim, bina, otel oyunu olan Hotel Renovator, 7 Mart’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. İnşa edeceğimiz bu simülasyon oyununda birçok detay ve detay bizi bekliyor. yaratıcılığımızı ifade ederek bir otel. Simülasyon unsurlarının tüm özellikleri oyun içerisinde yer almakta ve bizler için oldukça uygun bir deneyim sunulması amaçlanmaktadır. Oyunda istediğimizi yapabileceğimiz, renkten renge boyayabileceğimiz, kesimleri değiştirebileceğimiz detaylı bir yapı bulunuyor ve özelleştirme seçeneği oldukça detaylı ve derin bir formda karşımıza çıkıyor.
Ağırlama girişimi
Oyunun ilk etabında küçükten başlayıp daha sonra büyük ve büyük modüllere adım attığımız bu otelde her modüle müdahale edebiliyor, değiştirebiliyor ve restore edebiliyoruz. Oyunda insanların ilgisini çekebilecek özelleştirmeler, seçenekler ve diğer detaylar bulunuyor. 2000’den fazla özelleştirme seçeneği bulunan bu oyunda oteli istediğimiz gibi değiştirebiliyor, kendi tasarımlarımızı yansıtabiliyor ve bu seçenekleri uygulayabiliyoruz. Otel odalarından duvarlara, kapılardan pencerelere kadar pek çok yeri özelleştirebilir, değiştirebilir ve kendi hayal gücümüzü buraya dahil edebiliriz.
Beş yıldızlı otel
 
 
Oteli yönettiğimiz ve tamamen özelleştirebildiğimiz bu oyunda elbette insanların ilgisini çekecek çeşitli seçenekler sunmak zorundayız. Oyunda odaları temiz bir şekilde kullanıcılara sunmak, her segment üzerinde detaylı bir şekilde çalışmak ve daha fazlasını yapmak gerekiyor. Dolayısıyla bu oyunda kullanıcılara 5 yıldızlı bir otel sunmak için ne gerekiyorsa yapmaya çalışıyoruz diyebilirim.
Harap alanlardan başlayarak kaliteli bir yapı sunabileceğimiz bu oyunda yolumuza gidecek odalar tasarlayabiliyor, duvarları istediğimiz formda boyayabiliyor, istediğimiz formda çizimler yapabiliyoruz. Oyun, en yeni sanat stilinden eski stil sanat stiline kadar birçok özelleştirme seçeneğine sahiptir. Bu nedenle bunları hayata geçirmek ve bulunduğumuz otele dönüştürmek tamamen bizim hayal gücümüze ve isteğimize kalmış.
Yıkık bir oteli devralıyoruz
 
 
Hayallerimizdeki oteli yaratmak ve kullanıcıların beğenisine sunmak için attığımız bu simülasyon oyununda eski ve bakımsız bir oteli devralıyoruz. Devraldıktan sonra bu otelde istediğimiz gibi ilerleyebilir ve istediğimiz kısımdan değişmeye başlayabiliriz. Biliyorsunuz ki bu simülasyon yönteminin önünde çok fazla detay ve modül var. Bu nedenle oyunu ilk etapta öğrenmemiz gerekebilir ve öğrendikten sonra her detayı ve parçayı hızlı bir şekilde kullanabilir ve değiştirebiliriz.
Her bölüme müdahale edebiliriz
Otel odalarından girişlere, tuvalet ve banyolara kadar pek çok parçaya karışıp hayallerinizdeki oteli inşa edebileceğimiz bu üretimde her bölüme müdahale edebilir, değiştirebilir veya onarabiliriz. İstediğimizi yapabileceğimiz bu oyunda pek çok özelleştirme seçeneği ve modifikasyon seçeneği bulunuyor. Bu otelin içine adım attığımızda doğal olarak çeşitli aletleri elimize alıp, tamir edilebilecek yerleri onarmak için çeşitli aletler kullanabilir, bir yeri parçalamak istiyorsak levye, kesici gibi aletler kullanabiliriz. Bu nedenle oyundaki her modüle müdahale edebiliyoruz.
 
 
Yıkık bölgelerden başlayacağımız bu oyunda ilk etapta parçalanma olayıyla karşılaşmamız olağan. Eski ve bakımsız bir yapı olarak karşımıza çıkan bu miras otel, eklemelerimizle tamamen değiştirilerek kullanıcıların beğenisine sunulacaktır. Oteli uygun bir biçimde sunmak ve eksiksiz bir 5 yıldızlı sisteme layık hale getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Oyunda karşımıza çıkan harap olmuş bölümlere müdahale edip, onları yıkıp yerlerine yenisini koyabileceğiz. Bundan dolayı oyunda parçalama ve yıkma mekaniği de bulunacak. Bu mekaniği oldukça fazla kullanabileceğinizi söyleyebilirim.
Tasarım ve dekorasyon sistemi
Parçalama özelliklerinin dışında tabii ki bir de tasarım sistemim var. Hayal gücümüzü ve hayal gücümüzü bu tasarım sistemine yansıtabilir ve istediğimiz gibi dekore edebiliriz. Oyunda 2000’den fazla özelleştirme seçeneği var. Bu nedenle orta kısımdan seçim yapmak ve en şık olanı seçmek biraz problem olabilir. Ancak bunları seçmek tamamen bizim elimizde. Bunca seçimin ortasında istediğimiz yapıyı bulmak bize özgür bir ortam verildiğini gösteriyor.
 
 
Eski şekillerden yeni trendlere kadar pek çok özelleştirme seçeneği ve yapısı oyun içerisinde bize aktarılıyor. Malzemenin renginden kalitesine, görüntüsünden duruşuna kadar her bir modülü değiştirebilir, geri alabilir ve onarabiliriz.
Hotel Renovator bünyesinde bize intikal eden bu miras otel sayesinde elbette para kazanmamız gerekiyor. Doğal olarak biz de para biriktirmek, geleceğimizi kurtarmak için bu oteli buraya kurmaya çalışıyoruz ve elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Oyunda kuracağımız bu otelin kalitesi ne kadar yüksek ve ne kadar şık ise o kadar para kazanma işine girebiliyoruz. Elbette kullanıcıların beğenisini kazanmak ve oyunda öne çıkan – ünlü bir otel yapmak istiyorsak, tüm modülleri dikkatlice seçmeli, değiştirmeli ve kaliteli olanları kullanıcılara sunmalıyız.
Müşterileri mutlu etmek gerekiyor
Oyunda kurduğunuz bu otele elbette yeni müşteriler ve kullanıcılar gelecek. Bu müşterileri mutlu etmek tamamen bizim elimizde olacaktır. Konaklama süresince müşterilerle ilgilenmek, odaları müşterilerin ilgisini çekecek şekilde dekore etmek, hizmetlerin sınırsız olduğunu belirtmek tamamen bizim elimizde. Bir müşteriyi mutlu edersek, bize beş yıldızlı yorumlar verebilirler, bu da gelecekteki diğer müşterileri etkiler ve adımızın öne çıkmasını sağlar. Doğal olarak berbat bir dekor ve berbat bir hizmet aldıklarında bunu dijital ortamlarda belirtmekten çekinmiyorlar. Bundan dolayı bu duruma çok dikkat etmemiz gerekiyor, aslında oyunun özünde bu durum yatıyor.
 
 
Oyunda elbette otelin çeşitli hizmetleri olabiliyor yani sadece oda veya duvar dekorasyonu için değil restoran hizmetleri – cafe hizmetleri için de çeşitli parçalar oluşturabiliyoruz. Bu nedenle müşterilere sunulmalı ve özenle iletilmelidir. Bu tarz parçalara sahip olmak hem müşteriyi doyurmak hem de daha kaliteli bir hizmet sunmak anlamına gelmektedir. Ancak bu durumlara dikkat etmemiz gerekiyor.
Otelcilik sektörüne atıldığımız bu imalat sektöründe adımızı ve ismimizi üst sıralara çıkarmak, müşterilerimize kaliteli bir hizmet sunmak ve onlardan 5 yıldızlı yorum almak temel amacımızdır. Oyunda eski ve yıkık bir otel bize miras kalıyor. Bu mirası en iyi kalitede ve 5 yıldız kalitesinde ulaştırmaya çalışıyoruz. Bu oyunda hayal gücümüzü kullanıyor ve yapacağımız yatırımların karşılığını alabilmek için oyunu buna göre dekore edip geliştiriyoruz.
Oyunda birçok seçeneğimiz ve özelleştirmemiz var. Bu seçeneklerin ortasından karar verip en güzelinin bu olduğunu düşünmek adettendir ve bu biraz zor olabilir. Ancak odalarından koltuklarına, restoranlarından kafelerine kadar hayalinizdeki oteli inşa etmek tamamen bizim elimizde. Geniş bir özgürlük seçeneğinin sunulduğu bu simülasyon oyununda bir oteli baştan sona dekore ediyor, bu oteli dekore ettikten sonra müşterilere sunuyor, müşterilere en iyi hizmeti vermeye çalışıyor ve getirileriyle daha çok para kazanıyoruz.
 
 
Bu stilistik simülasyon oyunlarından hoşlanıyorsanız, bu üretime kesinlikle bir baht verebilirsiniz. Oyunda birçok detay ve eşya bizleri bekliyor. Yukarıda bahsettiğim öğeler ve detayların dışında birçok özellik yine bizleri bekliyor olacak. Tek oyuncu olarak atıldığımız bu simülasyon oyununda otel kurmaya çalışacağız ve en uygun formda hizmet vermeye başlayacağız.
Oyun şu anda Steam sayfasında ön siparişe açıldı. 260 TL’den ön sipariş verebilirsiniz. Oyun (şu anda) çıkmadan önce yüzde 20 indirime sahip. Dolayısıyla bu indirim bittiğinde 325 TL’den satışa dahil edilecek. Oyun oynamak ve bu simülasyon oyununu denemek istiyorsanız ön sipariş verebilir ve %20 indirimden yararlanabilirsiniz.
Maalesef oyunun demo versiyonu yok. Bu nedenle oyunu ancak çıktığı gün deneyebileceğiz. Öte yandan ön sipariş vermek istemezseniz istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Bu şekilde, oyunun çıkışından haberdar olabilirsiniz.
 
– Card Crawl Adventure (1 Mart: kart, strateji)
 
 
Arnold Rauers tarafından geliştirilen ve aynı geliştirici tarafından yayınlanan strateji kart savaş oyunu Card Crawl Adventure 1 Mart’ta geliyor. Bu kart tabanlı strateji savaş oyununda farklı kartları birleştirebileceğiz, farklı kartları diğer kartlarla birleştirebileceğiz. ve yeni güçleri ortaya çıkarın. Rogue-lite ögeleri içeren ve deste kurma ögelerini bizlere aktaran bu yapımda, bu kart tabanlı savaş oyununda harika bir maceraya atılacak ve farklı karakterlerle mücadele edeceğiz.
Oyunda farklı kartlarla yeni desteler oluşturup defansif veya ofansif bir yapı benimseyebileceğiz. Card Crawl Adventure oyununda farklı desteler elde edip kendimize göre oluşturduğumuz stratejileri bu yapımda karşımıza çıkan rakiplere karşı deneyebileceğiz. Oluşturduğumuz stratejiler sayesinde her oyuncu farklı bir deneyim kazanabilecek ve böylece yeni kartların güçleri ortaya çıkacak.
Güverte inşa etme mekaniğini içeren bu yapımda, bize meydan okuyan ya da okumak isteyen karakterlerle konuşup etkileşime girebileceğimiz farklı bölgeleri ziyaret edebileceğiz. Bunun dışında birçok karakterle kart savaşlarına katılabileceğiz ve her galibiyetten sonra yeni kartları bünyemize ekleyebileceğiz. Bu oyunda tavernaları gezeceğiz, oradaki karakterlerle etkileşime geçeceğiz ve destemize yeni kartlar ekleyeceğiz.
 
 
Eklediğimiz yeni kartlar ile gücümüzü daha da artıracağız ve elimizdeki kartları farklı kartlarla birleştirebileceğiz. Her kartın ortasında farklı bir bağ oluşturabildiğimiz bu yapımda karşımıza çıkacak çeşitli işverenleri alt etmeye çalışacak ve yolumuzu açmaya başlayacağız. Karta dayalı bu üretim ile kendi strateji ve planımızı oluşturacağız ve buna göre bu oyunda ilerleyebileceğiz.
Farklı tılsımların ve eşyaların da yer aldığı bu oyunda her kart çok değerli olacaktır. Her kartın önemini kafamızda kurduğumuz stratejilerle birleştirip her bölgenin işverenini yenmek için büyük çaba göstereceğiz. Oyunda farklı karakterler ve farklı bölgeler olacak. Bu bölgelerin her biri farklı özelliklere sahip karakterlere sahip olacak ve bu karakterlerin kendilerine özgü desteleri ve kartları olacak.
Her karakterin farklı destesi ve farklı stratejisi olacağı için her karaktere göre kendi stratejimizi ve planımızı oluşturmamız gerekecek. Farklı kartları bir araya getirmemiz, aralarında bir bağ oluşturmamız ve yeni güçleri ortaya çıkarmamız gerekiyor. Bu nedenle oyunda yapacağımız atılımlar, stratejiler ve planlar tamamen bize ait olacak ve her hamlemizi kendimizi düşünerek yapacağız.
 
 
Oyun ilk etapta güçlü bir deneyim gibi görünebilir ancak oyuna ısınıp kartları keşfettiğimizde biraz daha eğlenceli hale gelecek. Bu nedenle oyunu oynarken her zamanki gibi ilk başlarda zorlanacağız, sonrasında oyuna alışıp mekanikleri öğrendiğimizde daha da kolay bir deneyim yaşayabileceğiz.
Çizgi stili grafikler
Farklı bölge ve yerlere gidip farklı karakterlerle etkileşime geçebileceğimiz bu kart tabanlı savaş oyununda her bölgenin kendi işvereni olacak. Bu işverenleri yendikçe desteye yeni kartlar ekleyeceğiz ve gücümüzü pekiştireceğiz. Çizgi film tarzı grafikleri ve karakterleri ile ön plana çıkan bu oyunda hem animasyonlar hem de karakterlerin yazımı oldukça cezbedici görünüyor. Arka planda bir haritamız var ve bu harita sayesinde çeşitli bölgelere ilerleyip yeni bölgeler keşfedebiliyoruz. İlerlediğimiz bu yeni bölgelerde farklı işverenlerle karşılaşıyoruz ve destemizi karıştırıp onları yenmek için gücümüzü ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.
Çeşitli hazineleri yağmalayıp birleştirebileceğimiz bu oyunda her karakterin farklı özellikleri ve farklı desteleri bulunuyor. Her karaktere göre farklı strateji ve planlar benimsememiz gerekiyor. Bu nedenle oyunda ne kadar çok kartımız olursa ve ortada ne kadar çok kartı birleştirirsek, o kadar kapsamlı planlarımız ve stratejilerimiz olur.
Oyunda oluşturduğumuz deste ile birlikte kullanacağımız kartların ortasında çeşitli bağlar oluşturabilir ve bu bağlarla kartlarımıza güç katabiliriz.
 
 
 
Oyunda güçlü saldırılar, büyülü saldırılar ve daha fazlası var. Bu nedenle, her kartın farklı bir mekanik ve özelliği vardır. Bu kartları toplayıp geliştirebilir ve kartların gücünü ve özelliğini artırabiliriz. Bu sayede işimize yarayacak kartların elimizde olması ve elimizin altında olması daha iyi olacaktır.
Card Crawl Adventure oyununda çeşitli eşyaları donatabiliyor ve kartlara ekstra güç sağlayabiliyoruz. Geniş bir maceraya atıldığımız bu oyunda tavernaya girip oradaki karakterlerle etkileşime geçebiliyor ve onlara desteğimizi sunabiliyoruz. Her karakterde farklı desteler bulunuyor ve her karakterin farklı zekası, el becerisi ve özellikleri bulunuyor. Bunun dışında oyun içerisinde her kartın kendine has animasyonları ve efektleri bulunmaktadır. Ayrıca farklı özellikleriyle de ön plana çıkan bu kartları elde etmek her zaman kolay olmamaktadır.
 
 
Bir deste yapıp kartlarımızı bünyemize alabileceğimiz bu oyunda farklı aktiviteler de bulunuyor. Oyunda meyhane alanındayız ve bu taverna alanında farklı aktiviteler bulunuyor. Bu etkinliklerle dünyanın her yerinden oyuncularla rekabet edebilir ve onlarla çok iyi anlaşabiliriz. Diğer oyuncular derken oyundaki karakterleri kastediyorum. Bu nedenle oyun sadece tek oyunculu bir yapı sunuyor ve rastgele bir çevrimiçi modu yok.
Bu aktiviteler ile oyun içerisinde yeni kartlar elde edebilir ve kartları geliştirebiliriz. Doğal olarak bu etkinliklerde asıl amacımız buraya gelenleri yenmek ve destemizin gücünü ortaya çıkarmaktır.
Oyunda farklı kartlar ve farklı desteler var. Her kartın bize sunduğu özellikler farklılık göstermektedir. Bir kart büyük baskın hasarı verebilirken, başka bir kart rakibin saldırılarını engelleyebilir. Bu nedenle oyunda çeşitli büyülü saldırıları engelleyen ve farklı şekillerde karşımıza çıkan birçok kart bulunmaktadır. Bunları birleştirmek ve kullanmak tamamen bizim işimiz.
 
 
Haftalık oyun içi yarışların yer aldığı bu kart savaşı oyununun bağımsız bir geliştirici tarafından 1 Mart’ta piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dilerseniz Steam üzerinden PC için çıkacak olan bu oyunu Steam sayfasından istek listenize ekleyebilir ve çıktığı gün bildirim alabilirsiniz. Oyunun şu anda Steam platformunda demo versiyonu bulunuyor. Bu demo versiyonu ile oyunun bir kısmını deneyebilir ve oyunun temel mekaniklerini öğrenebilirsiniz. Demo versiyonu sayesinde oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebilirsiniz.
Oyunun çıkış fiyatı bilinmiyor. Şu anda ön sipariş için mevcut değil. Dolayısıyla oyun direkt olarak çıkacak ve fiyatı o gün belirlenecek.
 
– King Of The Castle (2 Mart: strateji, yönetim, seçim)
 
 
Tributary Games tarafından geliştirilen ve Team17 tarafından yayınlanan seçim tabanlı strateji yönetim oyunu King Of The Castle, 2 Mart’ta çıkmaya hazırlanıyor. Seçimlerin ve oylamaların yapıldığı bu strateji oyununda bir krallık ilan ediyoruz ve tamamen bu krallığı geliştirmek ve büyütmek bizim işimiz. Oyunda entrikalardan oylamaya, planlamadan savaşlara kadar pek çok içerik bizleri bekliyor. Online olarak oynanabilen bu hikaye odaklı strateji oyununda arka planda birçok olay örgüsü, entrika ve suç unsuru bizleri bekliyor olacak.
Hakkınız olanı almaya çalışacağınız ve tahta geçmek için çeşitli planlar yapacağınız bu oyunda her türlü tehlike ve tehdit bizleri bekliyor olacak. Oyunda birçok farklı ülke olacak ve her ülkenin farklı özellikleri ve kaynakları olacak. Seçimlerin çok değerli olduğu bu yapımda her atağımız çok değerli olacaktır. Bu nedenle, bir atılım yapmadan önce birçok kez düşünmek gerekecektir.
 
 
Oyunda hem bir krallık hem de bir halk olacak. Bu insanlar arasında çeşitli entrikalar ve komplolar olacak. Bu nedenle sizi tahttan indirmeye çalışan kümeleri ortadan kaldırmaya çalışacak ve daha fazlasını yapmaya başlayacaksınız. Oyundaki hikaye biz oyuncular tarafından yazılacak ve bu hikayenin seyri tamamen bizim atılımlarımıza bağlı olarak değişecektir. Bu nedenle oyun siyaset, strateji öğeleri, seçim öğeleri, güç dinamikleri, entrikalar ve daha fazlasını içerecektir.
Bir krallığa hükmetmeye çalıştığımız bu oyunda çok oyunculu bir yapı bizleri bekliyor olacak. İki farklı co-op modunun yer aldığı bu yapımda, istersek arkadaşlarımızla beraber oynayabileceğiz, isterseniz de yayıncı entegre modu ile seyirci ile birlikte bu oyunu deneyimleyebileceğiz.
 
 
Derin strateji öğeleri ve seçim öğeleri içeren bu oyun, ilk etapta bize karmaşık ve şiddetli gelebilir. Bu nedenle oyun mekaniklerini öğrenmek ve bu mekaniklere hakim olmak biraz zaman alacaktır. Yine de oyunu biraz oynamanız gerekecek. Oyunda bir kral olarak tarih yazmaya ve kendi krallığımızı genişletmeye çalışacağız. Farklı komploların ve suç unsurlarının yer alabileceği bu yapımda temel amacımız hem krallığımızı korumak hem de büyük bir güce ulaşmak olacaktır.
 
 
Bu tarz strateji ve seçim tabanlı oyunları seviyorsanız, bu ipucunu da deneyebilirsiniz. Oyun PC için 2 Mart’ta Steam üzerinden çıkacak. Oyunun şu anda demo versiyonu bulunuyor ve bu demo versiyonu indirerek oyunun temellerini öğrenebilir ve oyunun bir kısmını deneyebilirsiniz. Öte yandan bu demo sürümünü oynadıktan sonra oyunu satın alıp almayacağınıza karar verebilirsiniz.
 
– Outlanders (7 Mart: şehir kurma, strateji, simülasyon)
 
 
Pomelo Games tarafından geliştirilen ve ekibin yayıncılığını üstlendiği şehir kurma, strateji, simülasyon oyunu Outlanders, 7 Mart’ta piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Renkli grafiklere ve sanat tarzına sahip bu yapımda, küçük bir kasabadan başlayıp başlayacağız. büyük bir şehir inşa etmek ve çeşitli yapılarla nüfusu artırmaya çalışmak. Oyunda kuracağımız bu şehir ile hareketli bir yaşamın temellerini atacak ve daha çok kaynak araştırması için çevreyi keşfedeceğiz. Oyunda kurduğumuz bu yaşamla birlikte daha fazla teknolojinin kilidini açacağız ve bu sayede birçok insanın hikayesine dokunabileceğiz.
Oyunda klasik şehir kurma simülasyon öğelerine ek olarak strateji öğeleri de bulunuyor. İki oyun türünün harmanlandığı bu yapımda çeşitli stratejilerle birlikte kurduğumuz planlı yapılar buradaki hayatı daha da konforlu hale getirecek ve nüfus artacaktır. Oyunda kolay bir hayat yaşamak isteyen bizler, bu şehri inşa ederek tamamen keyifli ve mutlu bir hayatın kapılarını aralamak istiyoruz. Bu nedenle bu yapı içerisindeki her bir yapının özelliklerine dokunabiliyor ve bu yapıları istediğimiz yere dikebiliyoruz.
 
 
Pek çok karakterle etkileşime geçebileceğimiz ve halka soracağımız sorulardan memnun olup olmadıklarını öğrenebileceğimiz bu yapımda farklı hikayelere tanık olacağız, bu hikayelerle birlikte oyun içinde çeşitli görevler yapacağız ve farklı bir deneyim elde etmeye çalışacağız. Küçük bir kasabadan büyük bir şehre dönüştürebileceğimiz bu üretimde bireyler, bireylerin oluşturduğu aileler ve ailelerin ve bireylerin oluşturduğu insanlar olacak.
Kuracağımız bu şehir ile iş imkanları artacak ve buradaki insanları bu işlere yönlendirebileceğiz. Burada herkes özverili bir şekilde çalışacak ve burada sahip olduklarımızın kıymetini bir şekilde anlamaya çalışacağız. Oyundaki insanları, çalışabileceğiniz, çevreden çeşitli kaynaklar toplayabileceğiniz ve birçok öğe keşfedebileceğiniz çeşitli görevlere gönderebileceğiz.
 
 
Kasaba ve şehir kurma oyununda aslında her insanın çeşitli hayalleri vardır, bu yapımda yer alan kişilerin farklı yanları, farklı hikayeleri ve yaşam standartları vardır. Hikayelerini öğrenmek ve hayatlarında neler yaşadıklarını öğrenmek ve bundan sonra nasıl yaşamak istediklerini ve ne istediklerini öğrenmek için onlarla etkileşime geçebiliriz. Oyunda neyi, nasıl yapacağımıza tamamen biz karar veriyoruz ve her birimiz yönetim mekaniklerine dokunabiliyoruz.
Yönetim unsurlarının yer aldığı bu oyunda kaynak yönetimi, binaların nasıl inşa edildiği, bir binaya kaç kişinin yönlendirildiği gibi birçok detay tarafımızca ele alınmakta ve yönetilmektedir. Oyunda hangi insanların hangi evde kalacağına, nasıl bir hayat yaşayacaklarına ve nerede çalışacaklarına biz karar veriyoruz kısacası hayatlarının ve kaderlerinin tamamen bizim elimizde olduğunu söyleyebilirim.
 
 
Basit bir kasabadan büyük bir şehre geçiş yapabileceğimiz bu oyunda insanları çeşitli görevlere gönderebiliyor ve çevreyi keşfetmelerini sağlayabiliyoruz. Buradaki insanlar tamamen bizim idaremiz altında ve onlara istediğimizi yaptırabiliyoruz. İstersek vardiyalı bir çalışma sistemi kurabiliriz, istersek bu insanlara uzun çalışma saatleri verebilir, gece gündüz çalıştırabiliriz. Bu tamamen bizim elimizde. Ancak halkın bize karşı çıkmaması için çalışma saatlerini doğru bir şekilde ele alıp imkanlarını artırmamız ve daha standart bir yaşam sürmeleri için bu duruma dikkat etmemiz gerekiyor.
Oyunda tek oyunculu bir yapı benimsenmiş ve bu yapımda hikaye modu bizleri bekliyor olacak. Oyunda hikaye modunda çeşitli bölümler olacak ve bize çeşitli görevler verilecek. Bu görevleri yaparak hikayede ilerleyebileceğiz ve çeşitli mekaniklerin kilidini açabileceğiz. Oyunda farklı yapılar inşa edilebiliyor ve bu yapıların şekillerini değiştirebileceğiz. Açabileceğimiz yeni teknolojiler ve yeni mekaniklerle birçok farklı yapıyı halkın hizmetine sunacağız ve insanların yaşam standartlarını daha da yükseltmeye çalışacağız.
 
 
Oyunda ister hikaye modunda oynayın ister keşif modunda ilerleyin tamamen size kalmış. Hikaye modundan ilerlerseniz çeşitli görevleri yerine getirmeniz gerekecek ve hikaye kapsamında bu görevleri sondan itibaren yerine getirmemiz gerekecek ancak diğer bölümde bize büyük bir özgürlük veriliyor. Hikaye modu dışındaki bölümlerde hangi yapıları kuracağımız, kimi nereye yerleştireceğimiz ve nasıl bir sistem izleyeceğimiz tamamen bize bağlı.
Oyunun hikaye modunda burada bulunan insanların sorunlarını çözebilecek, hayat hikayelerini öğrenebilecek ve daha fazla etkileşim kurabileceğiz. Farklı hikayelerin ve kişilerin yer aldığı bu oyunda yeterli bir yönetici olma yolunda ilerlemeye çalışacağız. Oyunda kolaydan zora doğru yanlış bir zorluk seviyesi olacak ve ilk etapta alışılmışın ne olduğunu öğrenmeye çalışacak ve daha sonra oyuna alıştıkça zorluk seviyesi kademeli olarak artacaktır.
 
 
Oyunda yine farklı haritalara geçeceğiz ve burada farklı oyun modlarını deneyebileceğiz. Oyunda ayrıca haritanın ve kuralların tamamen istediğimiz gibi özelleştirilmesine olanak sağlayan bir mod da bulunuyor. Bu mod sayesinde burada istediğimiz kuralı istediğimiz gibi koyarak şehri büyütmeye çalışıyoruz.
Outlanders’da farklı temalarda yapılar oluşturuyoruz ve burada büyük bir şehir kurmaya çalışıyoruz. Hoş bir atmosfere sahip binaların yanı sıra bu oyunda herkesin huzurlu olmasını sağlamaya çalışıyoruz ve bu yolda çeşitli idari unsurları deneyimleyebiliyoruz. Oyunda yapacak çok işimiz olduğu için geliştirici grup bu konuda bize özgürlük tanıdı. Oyunda istediğimiz gibi bir şeyler yükleyebiliyor ve istediğimiz gibi halka sunabiliyoruz. Bundan dolayı oyunda kuracağımız yapıların yönetimi ve formları tamamen bize aittir.
 
 
Bu şehir kurma strateji simülasyon oyununda rastgele aksiyon ve savaş unsuru yoktur. Bundan dolayı oyunda rastgele bir olumsuzluk durumu söz konusu değildir. Tamamen barışçıl ve atmosfer odaklı bir yapının bizlere sunulduğu bu oyunda silahlı çatışma yok. Bunun dışında oyun çeşitli anlarda bize seçenekler sunuyor ve bu seçimlerle birlikte yapacağımız ataklar bizi ya zafere ya da yenilgiye götürüyor. Dolayısıyla oyundaki bu seçimler, kuracağımız şehrin yapısı ve halkın memnuniyet oranı çok önemli.
Huzurlu bir sosyal yapının ve büyük bir şehrin kurulabileceği bu oyunda yaşanabilir bir dünya bizi bekliyor olacak. Arka plan sesleri, görselleri, atmosferi ve renkli grafikleri ile ön plana çıkmaya çalışan bu oyunda strateji ve simülasyon unsurlarını deneyerek bir şehir kurmaya çalışıyoruz. Şehri inşa etmeye çalışırken tüm yönetim mekanikleri tamamen bizim elimizde. Hangi binayı nereye kuracağımız tamamen bize bağlı.
 
 
Oyunun şu anda Steam sayfasında bir demosu var. Bu demo versiyonu deneyerek oyunun bir kısmını deneyebilir ve oyunun temel mekaniklerini öğrenebilirsiniz. Demo sürümünü deneyerek oyunu satın alıp almayacağınıza da karar verebilirsiniz. Oyun, 7 Mart’ta PC platformu için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Tam sürüm olarak çıkacak olan bu oyun, strateji ve simülasyon unsurlarını seven oyunculara hitap ediyor. Bu cinsi seviyorsanız, bu makaleye bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz.
 
– Mask of Fury (2 Mart: macera, spor, aksiyon, dövüş)
 
 
Ancient Beast tarafından geliştirilen ve Hypetrain Digital tarafından yayınlanan macera, spor, aksiyon, dövüş oyunu Mask of Fury, 2 Mart’ta biz oyun severlerle buluşmaya hazırlanıyor. ana hikayeyi tamamlamak ve hikayeyi bu şekilde deneyimlemek için bir grup arkadaşımız bir araya geliyor. Oyunda 4 oyuncuya kadar takviye ve savaş unsurları sunuluyor. Oyunu tek başınıza veya arkadaşlarınızla birlikte oynayabilir ve bölümler arasında geçiş yapabilirsiniz. Bu oyunlar çok oyunculu tema kapsamında geliştirildiğinden arkadaşlarla oynamak daha eğlenceli oluyor.
Oyunda birçok karakter ve birçok düşman türü bulunmaktadır. Her düşman türünün kendine has özellikleri ve zekası vardır. Düşmanlara karşı kendi yeteneklerimizi ve yaratıcılığımızı kullanabildiğimiz gibi yumruk ve tekmelerimizi de atabiliyoruz. Oyunda farklı tipte karakterler bulunuyor ve renkli karakterlerin yer aldığı bu oyunda çeşitli kombolar ve dövüş saldırıları uygulayabiliyoruz.
 
 
Renkli sanat tarzına sahip bu dövüş aksiyon oyunu, aksiyona dayalı dövüşler içerir. Oyunda 8 farklı bölüm bulunuyor, bu bölümlerin ortasında farklı temalar, çeşitli tuzaklar, yok edilebilir nesneler ve dahası bulunuyor. Her bölümde farklı tipte düşmanlar bizleri bekliyor. Oyunda yine çevre fiziği var, düşmanlara karşı çevre fiziği kullanabiliyoruz ve bu yok edilebilir çevre fiziği ile ortamı tamamen dağıtabiliyoruz. Oyunda yukarıda belirttiğim gibi 8 farklı pozisyonda farklı eventlere girip oradaki düşman tehditlerini alt edebiliyoruz.
4 oyuncuya kadar takviye imkanı sunan bu oyunda birçok farklı karakter bulunuyor. Geliştirici ekibe göre oyunda toplamda 8 farklı karakter yer alıyor. Bu 8 farklı karakterden birini rastgele seçip oyuna dahil edebiliyoruz. Takım kurarak veya tek oyuncu olarak ilerleyeceğimiz bu dövüş aksiyon oyununda 8 farklı karakterin beceri ve özelliklerinden faydalanabiliyoruz. Oyunda her karakterin farklı özellikleri ve farklı geçmişleri olduğu gibi kullanılabilecek kombolar ve harika şut atakları da bulunuyor.
 
 
Fizik mekaniğinin yer aldığı bu oyunda etrafa dağılabilir ve kırılabilir nesneleri bu oyunda görebiliriz. Oyunda farklı karakterler ile çeşitli kombolar deneyebiliyor ve düşmanlara merhamet göstermemeye çalışıyoruz. Oyunda farklı konumlara ilerleyerek hikayeyi ilerletebiliriz.
Meydan okumaların ve yumrukların havada uçuştuğu bu oyunda toplam 15 görev bulunuyor. Bu 15 görevi tamamlamak için ya tek başımıza ya da en fazla 4 kişilik bir ekiple ilerliyoruz, farklı tipte düşmanlarla karşılaşıyoruz ve onları yenmeye çalışıyoruz. Oyunda yakın dövüş silahlarından farklı silah türlerine kadar çeşitli silah türleri var ve bunları kullanarak düşmanları daha etkili bir şekilde alt edebiliyoruz.
 
 
Yumruklarımızı ve yakın dövüş silahlarımızı kullanabildiğimiz oyunda, istersek gerçek oyunculara da meydan okuyabiliyoruz. Oyunda hem çevreye hem de diğer oyunculara meydan okuyabiliyor ve bu yapımda kimin daha yetenekli olduğunu gösterebiliyoruz. Oyun bize kontrolü kolay bir yapı sunuyor ve bu oyunda ne kadar ustalaşırsak o kadar kolay ilerleyebiliyoruz.
Mask of Fury’de farklı çok oyunculu modlar var. Bu modların ortasında oyuncuya karşı meydan okumalar, çevreye karşı meydan okumalar, çeşitli görevlere atılacağımız görev modları, zamana karşı baskın modu ve ayrıca hayatta kalma ve dahası bizleri bekliyor olacak. Oldukça geniş bir mod içeriğine sahip olan bu yapımda büyük bir dövüş aksiyon oyunu bizleri bekliyor diyebilirim.
 
 
Renkli sanat tarzı ve renkli bölümleri ile karşımıza çıkan bu oyunda farklı karakterler ile farklı arayışlara girebiliyoruz. Oyundaki her karakterin farklı yetenekleri var ve bu yetenekleri kullanmak tamamen bizim işimiz. Mask of Fury’de dövüş aksiyon unsurları ön plandadır ve oyunun amacı da budur. Bu tür dövüş aksiyon oyunlarını seviyorsanız ve aynı zamanda çevrimiçi çok oyunculu bir yapıyı seviyorsanız, buna bahse girebilirsiniz. Oyun, 2 Mart’ta biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun Steam sayfası şu an açık. Dilerseniz istek listenize ekleyebilir, oyun bittiğinde bildirim alabilirsiniz.

palu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
istanbul escort
adalar escort
arnavutköy escort
ataşehir escort
avcılar escort
bağcılar escort
bahçelievler escort
bakırköy escort
başakşehir escort
bayrampaşa escort
beşiktaş escort
beykoz escort
beylikdüzü escort
beyoğlu escort
büyükçekmece escort
çatalca escort
çekmeköy escort
esenler escort
esenyurt escort
eyüp escort
fatih escort
gaziosmanpaşa escort
güngören escort
kadıköy escort
kağıthane escort
kartal escort
küçükçekmece escort
maltepe escort
pendik escort
sancaktepe escort
sarıyer escort
şile escort
silivri escort
şişli escort
sultanbeyli escort
sultangazi escort
tuzla escort
ümraniye escort
üsküdar escort
zeytinburnu escort
istanbul escort
betturkey
jojobet
deneme bonusu veren siteler